Hur känns det att bli utsedd till Stockholms bästa förtroendevalda?

Alvaro Fraygola och Janette Moland Stockstad är utsedda till Stockholms två bästa förtroendevalda.

Alvaro Fraygola och Janette Moland Stockstad är utsedda till Stockholms två bästa förtroendevalda. Vad har de själva att säga om utnämningen?

Vi utlyste en tävling där du som medlem ombads skicka in en motivering till varför ”din” förtroendevalda är Stockholms bästa! Nu är tävlingen avgjord och vi har utsett två förtroendevalda. Stort grattis Alvaro Fraygola och Janette Moland Stockstad. Läs gärna hur nomineringarna löd!

Hur känns det att vara en av Stockholms bästa förtroendevalda? 

Alvaro: Det känns förstås jättebra och kul! Wow liksom, det här hade jag inte väntat mig!

Janette: Det känns jättebra! Det är en riktigt bra bekräftelse från mina kollegor på att mitt arbete som förtroendevald både är viktigt och bra. Jag är otroligt tacksam för tilliten från mina fantastiska kollegor. Jag känner mig ödmjuk inför att de litar på mig som person att hantera olika ärenden. 


Hur ser stöttningen ut från medlemmar till dig som förtroendevald?

Alvaro: Bra tycker jag, utan engagerade medlemmar är det svårt att driva något. Men jag har engagerade kollegor som vågar säga ifrån och som säger till så fort det är något.
Sen måste jag även ge cred till de två andra förtroendevalda på röntgen som är fantastiskt driftiga och duktiga. Skönt att vi är flera när arbetsplatsen är så stor som den är.    

Janette: Jag känner ett mycket brett stöd bland mina kollegor. Dom uppskattar verkligen att jag har tagit på mig ansvaret som förtroendevald och det känns jättebra.