Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
En heldag om Vårdmiljö för dig som är förtroendevald på arbetsplats

Vi vill bjuda in dig som är förtroendevald till en heldag om Vårdmiljö tisdag den 13 november kl. 9-16. Hur kan du som förtroendevald/skyddsombud vara med och påverka arbetsmiljön och vårdmiljön?

På avdelning Stockholms heldagar för förtroendevalda på arbetsplats möts förtroendevalda med facklig tid, förtroendevalda på arbetsplats tillika skyddsombud på arbetsplats och avdelningsstyrelsen för en dag med utbildning, erfarenhetsutbyte och nätverksskapande i fokus.

Prata med din chef och sök ledigt med bibehållen lön inom ramen för lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen och arbetsmiljölagen.

Vi ser fram emot att just du kommer och deltar!

Styrelsen avdelning Stockholm

Tema

Hur använder vi oss av arbetsmiljölagen och det systematiska arbetsmiljöarbetet för att skapa en bra arbetsmiljö/vårdmiljö?

Tid och lokal

Den 13 november kl. 09.00-16.00 (inkl. lunch) på Vårdförbundet Centra Danderyd, Danderyds sjukhus lokal Hjärta, Hus 18 plan 5.

Anmälan

Anmäl dig senast den 5 november. Kom ihåg att anmäla ev. matallergi. Observera att vi har nötallergiker i vår grupp!

Skyddsombud? Kom och luncha med oss!

Vi vill bjuda dig som är skyddsombud på lunch för att fira skyddsombudens dag. Det gör vi för att vi vill uppmärksamma dig som skyddsombud och synliggöra ditt viktiga uppdrag.

Anmäl dig nu!
3 månader kostnadsfritt medlemskap

Från den 1 maj till 30 november pågår kampanjen "3 månader kostnadsfritt medlemskap".

Här hittar du som förtroendevald allt du behöver veta inför kampanjen.
Tack för att du är förtroendevald

Du har ett stort inflytande både på din arbetsplats och i Vårdförbundet. Tillsammans med medlemmarna på din arbetsplats har du möjlighet att påverka i frågor som rör arbetsmiljö, villkor och vårdens utveckling.

Som förtroendevald i Vårdförbundet har du ett viktigt uppdrag.
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -