Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på nätverksträff om arbetstid!

På avdelning Stockholms nätverksträffar möts förtroendevalda med facklig tid, förtroendevalda på arbetsplats tillika skyddsombud på arbetsplats och avdelningsstyrelsen för en dag med utbildning, erfarenhetsutbyte och nätverksskapande i fokus.

Är du nöjd med hur ditt schema läggs, har du många extrapass utöver din ordinarie arbetstid eller blir du ofta inringd under ledighet?

Vi vill bjuda in dig som förtroendevald till en nätverksträff om arbetstid måndag den 10 april kl. 9-16.

Under dagen föreläser Göran Kecklund, professor och biträdande föreståndare för Stressforskningsinstitutet vid Stockholms Universitet, om hur man förlägger ett hälsosamt arbetsschema. Dessutom medverkar Eva Håkansson och Marianne Mihaic som berättar om sitt projekt Framtida schemaläggning.

Prata med din chef och sök ledigt med bibehållen lön inom ramen för Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen och Arbetsmiljölagen.

Vi ser fram emot att just du kommer och deltar! Styrelsen avdelning Stockholm

Tema:

Arbetstid

Tid och lokal:

Den 10 april kl. 09.00-16.00 (inkl. lunch) i Nanna Svartz Aulan, Karolinska Universitetssjukhuset Solna.

Anmäl dig senast den 4 april! Kom ihåg att anmäla ev. matallergi. Observera att vi har allergiker i vår grupp. Låt bli parfymen, tack!

Förtroendevald på arbetsplats

Du har ett stort inflytande både på din arbetsplats och i Vårdförbundet. Tillsammans med medlemmarna på din arbetsplats har du möjlighet att påverka i frågor som rör arbetsmiljö, villkor och vårdens utveckling.

Som förtroendevald i Vårdförbundet har du ett viktigt uppdrag.
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -