Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Väljer du att aktivt påverka eller passivt stå vid sidan av?

Hela vårt liv gör vi val, en del väl avvägda och väl begrundade, andra kanske mera spontana och inte fullt så genomtänkta. Val behöver vi alla göra, kanske till och med varje dag.

Val om vad jag ska fylla denna dag med för innehåll, om jag ska engagera mig eller inte, om jag ska stå ut med den arbetsmiljö som finns på just min arbetsplats eller kanske så enkelt som vad jag ska äta till lunch idag.

Spelar då våra val någon roll?
Enkät - vad tycker du är viktigt inför verksamhetsplaneringen 2018?

Passa på att bidra till vår verksamhetsplanering 2018! Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vad medlemmarna i avdelning Stockholm tycker är viktigast att jobba med och vilka aktiviteter ni gärna vill ha framöver.

Fyll i enkäten nu!
Årsmöte i höst, dags för valberedningen att börja arbeta?

Nja, riktigt så har vi inte jobbat. Vi i valberedningen valdes på årsmötet 2014 och har träffats kontinuerligt sedan dess. I början planerade vi för hur vi ville jobba under den kommande perioden.

Valberedningens uppdrag
En annan vård är möjlig – starka ord som berör

I söndags, den 3:e september var det slut på rean. Vårdpersonal och intresseorganisationer samlades på Sergels torg för att visa att det räcker nu, samt ge förslag på hur vården kan förändras, att ”En annan vård är möjlig”.

Det var en tapper skara
Årsmöte och 40 årsjubileum!

Viktiga beslut, mingel och inspirationsföreläsning. Clarion Hotel Stockholm 7 oktober. Vårdförbundet firar 40 år och det vill vi så klart uppmärksamma. Årets årsmöte avslutas därför med en stor middag och inspirationsföreläsning.

Ta chansen att föra fram din åsikt.
Medlemsaktiviteter

Läs mer om alla spännande aktiviteter och anmäl dig redan nu! Du kan välja mellan kompetenshöjande föreläsningar eller att träffa kollegor under mer lättsamma former.

Läs mer om våra medlemsaktiviteter
Nytt arbetstidsavtal för dig som jobbar inom dygnet runt (24/7) verksamhet i Stockholms läns landsting

Sedan Vårdförbundets kongress 2014 har Vårdförbundet drivit frågan om arbetstid. Vi är därför särskilt nöjda med att ha tecknat ett avtal som ger möjlighet till vila och återhämtning.

Läs mer om det nya arbetstidsavtalet
Tips på poddar om hälsa och vård

Här får du tips på några poddar inom områdena hälsa och vård. Lyssna på bussen eller tåget, på väg till jobbet, när du städar, när du är ute och går, på stranden, på flyget, eller när du får en stund över för dig själv.

Det finns hur många poddar som helst
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -