Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Sommarkris – vad kan du och jag göra nu?

Så var det dags igen, ja sommaren kommer åter igen som den gör varje år. Sommaren är något som många av oss ser fram emot, men också en tid som skapar mycket oro, funderingar och farhågor.

Oro och funderingar kring hur den kommer bli för mig när jag är i tjänst. Farhågor kring hur jag kommer kunna använda den kunskap jag faktiskt har utifrån min profession. För att inte tala om den stora funderingen, får jag någon semester?

År 2008 strejkade Vårdförbundet...
Var med i vår film!

I år fyller Vårdförbundet 40 år. I samband med det spelar vi in en kort dokumentär när vi följer ett antal medlemmar på jobbet och privat. Nu behöver vi statister till en filmning i Hallunda den 18 juni. Ta chansen att vara med på en spännande filminspelning!

Var med i vår film!
Sommartävling!

Svara på vår fråga och var med i utlottningen av fina priser. Vi drar 3 vinnare, som vinner bra- att-ha-grejer nu till sommaren.

När kommer avdelning Stockholms årsmöte att hållas?
Nominering till årsmötet

Sista dagen för nominering inför årsmötet var den 4 juni. Tyvärr stängdes nomineringsformuläret en dag för tidigt. Hade du tänkt nominera någon i sista stund, men missade chansen? Ta kontakt med valberedningen via Ingalill Sundström. Gärna omgående men absolut senast 16 juni.

Kontaktuppgifter till Ingalill Sundström
Inför sommarsemestern

Snart är det sommar igen och många av oss kommer att få en välförtjänt semester. Men det finns många frågor kring semestern. Här svarar vi på de vanligaste frågorna som brukar komma till oss.

Kom ihåg att
OB-ersättningar för vårens och sommarens helger 2017

Det är många helgdagar fram till sommaren – vi ger dig hela listan med vilka OB-tillägg som gäller inom landsting, regioner och kommuner. Kontakta oss för övriga avtalsområden.

OB-ersättningar för vårens och sommarens helger 2017
Medlemsaktiviteter

Gå med oss i Prideparaden den 5 augusti. Vi bjuder på picknick innan! Sen vill vi att du redan nu reserverar datumet för kommande årsmöte den 7 oktober. Det blir en heldag fylld av spännande val och festligheter. Mer information kommer efter sommaren!

Läs mer om Pride
Ta del av vår nya lönestatistik för 2016

Är du nyfiken på hur föregående års lönestatistik ser ut? Gå in och läs mer och jämför din lön i vår lönesnurra.

Lönestatistik för 2016
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -