Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vilka är dina främsta anledningar till medlemskap?

Nu har verkligen sommaren slagit till ordentligt och snabbt har det gått! Så här inför en kommande semester försöker jag få tid till reflektion. Själv har jag ägnat de senaste dagarna till reflektion kring vad som hände och beslutades på Vårdförbundets kongress den 14-17/5.

På kongressen fattades ett antal viktiga beslut som organisationen ska driva framåt för att förbättra för oss som är medlemmar. De personer som idag finns på din arbetsplats som valt att inte vara medlemmar kommer få ta del av dessa förändringar också, något som kan kännas frustrerande och orättvist!

Fundera på varför du själv valt att vara med
Vi är vården! – Reflektioner från kongressen

Jag kom hem för ett och ett halvt dygn sedan, håller på att packa upp. Plockar upp luntan med beslutsunderlag och tilläggsyrkanden. Bläddrar lite i den och ser mina anteckningar om bifall och avslag, hur jag ställt mig och kongressen beslutat. Tankar far genom huvudet.

Tog vi rätt beslut?
Sofia Persson – stolt sjuksköterska och förtroendevald

När jag började studera till sjuksköterska så visste jag inte vad jag ville bli, men jag lockades av den mångfald av möjligheter som verkade finnas för sjuksköterskor. De verkade kunna göra precis vad som helst och vara attraktiva precis överallt. Idag är jag vansinnigt stolt över att vara sjuksköterska och att ta del av alla de möjligheterna.

Min anställning har jag på Stockholms Sjukhem
Kom och träffa Vårdförbundet på Järvaveckan

Vård och omsorg är temat på Järvaveckans andra dag, söndag den 10 juni. Då vill vi gärna att du kommer och träffar oss.

Delta gärna i vårt seminarium
Pride - För att vi alla är en del av vården!

Gå med oss i tåget! Vi möts för picknick/wraps kl. 11:30 i Rålambshovsparken, mellan Boulebar och vattnet. Titta efter plakaten så hittar du oss! Ca kl. 12.30 tar vi en gemensam promenad till vår plats i tåget. Alla medlemmar i Vårdförbundet är varmt välkomna - oavsett var i landet ni bor.

Gå med oss i tåget!
Tävling

Vilka är dina 3 anledningar till att du är medlem i Vårdförbundet?

Var med och tävla!
Det här gäller inför sommarsemestern

Semesterperioden närmar sig! Kom ihåg att du alltid kan kontakta Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420 om du har mer specifika frågor.

Här ger vi svar på några av era vanligaste frågor.
Nu får du skatteavdrag för fackavgiften

Riksdagen har beslutat att återinföra skatteavdrag för en del av fackavgiften. Det innebär att du som medlem kan dra av 25 procent av årsavgiften till Vårdförbundet på din deklaration nästa år.

Här hittar du mer information
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -