Vinn fotmassage eller presentkort - Svara på medlemsenkäten här på Huddinge sjukhus!

Vi i Vårdförbundet vill bli en bättre och starkare organisation. För att lyckas med det behöver vi din åsikt och input som medlem om hur vi kan bli det. Därför genomför vi just nu en enkätundersökning där vi lottar ut priser bland er som svarar på enkäten. För att delta i utlottningen behöver du svara på enkäten och uppge kontaktuppgifter som vi kan nå dig på. Sista datum för att svara på enkäten är 8:e augusti 2018 och vi meddelar vinnarna den 15:e augusti 2018.

I utlottningen

  • En elektrisk fotmassage från Andersson (lottas ut till 3 personer).
  • Ett presentkort på upplevelse.com värde 500 kr (lottas ut till 3 personer).
  • Ett presentkort på Pocketshop värde 250 kr (lottas ut till 5 personer).
  • Två biobiljetter på SF Bio (lottas ut till 5 personer).

För att delta i utlottningen behöver du delta i enkäten och uppge en mejladress som vi kan nå dig på. Sista datum för att svara på enkäten är 8 augusti och vi meddelar vinnarna den 15 augusti.

Är det så att du inte jobbar på Huddinge sjukhus, får du gärna ändra din uppgifter.

Frågeformulär till alla medlemmar på Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge

Vilken yrkeskategori tillhör du?
Är du förtroendevald på din arbetsplats?
Hur troligt är det att du skulle rekommendera ett medlemskap i Vårdförbundet till en vän eller annan kollega? (Svara på en skala 0-10, där 0 innebär inte alls sannolikt och 10 innebär högst sannolikt.)
Vet du om att vi från Vårdförbundet har en kampanj där vi erbjuder alla nya medlemmar 3 månaders kostnadsfritt medlemskap?
Vet du vem som är din förtroendevalda på arbetsplatsen?
Skulle du vilja att någon från Vårdförbundet kom ut och var med på en arbetsplatsträff och pratade med hela medarbetarstyrkan?
Har du en eller flera kollegor som du tycker borde gå med i Vårdförbundet, som vi borde kontakta och berätta om Vårdförbundet?
Är det okej för oss att höra av oss till dig efteråt om du svara ja på någon av de sista två frågorna?

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande