Aktiviteter på Huddinge sjukhus

Det händer mycket på Huddinge sjukhus de närmaste månaderna. Varmt välkommen att anmäla dig, vi hoppas du ska hitta något som intresserar!

Vad gör Vårdförbundet för barnmorskor, plus lönecoachning

Aktiviteten är inställd pga få anmälda!

Emma Jonsson, barnmorska och styrelseledamot i Avdelning Stockholm och Lis Munk, handläggare, berättar om Vårdförbundets arbete med och för barnmorskor. Därefter håller Ingrid Allerstam ett pass om lönecoachning.

Tid och plats

5 december, lokal M64, drop-in från 16:15, vi sätter igång 16:30 och håller på i ungefär en timme. Vårdförbundet bjuder på kaffe/te och något litet att äta. Ta gärna med en kollega som ännu inte är medlem! Ni behöver anmäla er var för sig, antalet platser är begränsat.

Låter det intressant? Anmäl dig här.

_______________

Lär dig mer om din pension

Jan Dahlström, Vårdförbundets pensionsexpert, håller ett kortare seminarium om delarna i din pension och delar med sig av tips och råd.

Tid och plats

16 januari, lokal M64, drop-in från 16:15, vi sätter igång 16:30 och håller på i ungefär en timme. Vårdförbundet bjuder på kaffe/te och något litet att äta. Ta gärna med en kollega som ännu inte är medlem! Ni behöver anmäla er var för sig, antalet platser är begränsat.

Jag vill lära mig mer om min pension!

________________

Arbetsrätt BASIC

Vad är bra att känna till om de lagar som styr förhållandet mellan dig som arbetstagare och din arbetsgivare? Vilka rättigheter och skyldigheter har jag? Vad är skillnaden mellan att omfattas av ett kollektivavtal och att inte göra det? Förbundsombudsman Hanna Rönnell berättar.

Tid och plats

29 januari, lokal M64, drop-in från 16:15, vi sätter igång 16:30 och håller på i ungefär en timme. Vårdförbundet bjuder på kaffe/te och något litet att äta. Ta gärna med en kollega som ännu inte är medlem! Ni behöver anmäla er var för sig, antalet platser är begränsat.

Jag vill lära mig mer, jag anmäler mig!