Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen till temadag för förtroendevalda 2 maj!

Du som är förtroendevald i avdelning Södermanland är varmt välkommen till en temadag om samverkan.

Hur kan vi få hjälp och stöd att i samverkan lösa utmaningar som verksamheter står inför? Vad brottas vi med och vad ska vi uppnå inom ramen för ett systematiskt arbetsmiljöarbete och vårt sätt att organisera och socialisera på arbetet?

Vi går igenom grundläggande utgångspunkter för roll, relation och uppdrag inom arbetsmiljöområdet. Dagen leds av Alicia Lycke, förbundsombudsman på Vårdförbundets förhandlingsstrategiska avdelning.

Vi kommer att vara på Vilsta Sporthotell i Eskilstuna. Vi börjar dagen med fika kl. 09.30 och avslutar kring kl. 16.00. Prata med din chef och sök ledigt med bibehållen lön inom ramen för Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen.

Tema:

Samverkan utifrån lag och avtal

Tid:

2 maj kl. 09.30-16.00 (gemensam lunch ca kl. 12.00)

Var:

Vilsta Sporthotell, Vasavägen 80 i Eskilstuna

Anmäl dig nu men senast 23 april! Kom ihåg att anmäla ev. matallergi. Vi ser fram emot att just du kommer och deltar!

Vårdförbundet ersätter resor till och från utbildningsorten. Resor ska i första hand ske med kollektivtrafik. För resor med kollektivtrafik ska originalbiljetter bifogas din reseräkning och redovisas i Flex Portal som finns på Vårdförbundets webbplats under "Reseräkning". Om du besöker Flex Portal för första gången, kontakta din lokala avdelning. Övriga resor bokas i god tid via Tranås Resebyrå.

Uppdraget som förtroendevald

Som förtroendevald i Vårdförbundet har du ett viktigt uppdrag. Du har ett stort inflytande både på din arbetsplats och i Vårdförbundet.

Läs gärna mer om uppdraget som förtroendevald
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -