Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Sommarenkät 2019

Precis som förra sommaren ber vi dig som är yrkesverksam medlem i Vårdförbundet att svara på några frågor om hur din arbetsmiljö har sett ut den senaste tiden. Syftet är att vi vill följa hur bemanning, arbetsbelastning och patientsäkerhet upplevs under sommaren.

Efter sommarens slut sammanställs resultaten och används i dialog med länets arbetsgivare då sommaren utvärderas. Enkäten skickas till alla yrkesverksamma medlemmar i avdelning Södermanland, som har lämnat en aktiv e-postadress. Du behöver inte lämna några personuppgifter, du är anonym.

Jag vill svara på enkäten!

Får du akuta problem på din arbetsplats under sommaren så kontakta oss omgående via Vårdförbundet Direkt 0771-420 420.

VÅRDFÖRBUNDET
Avdelningsstyrelsen

Bra att tänka på inför sommarens ledighet

Ser du fram emot ledighet i sommar? Så här på våren och nära sommaren kan det vara bra att ha extra koll på vad som gäller. Vi ger dig bra vägledning när frågorna börjar komma: Hur lång semester har jag rätt till? Vad gäller om min semester återtas? Vad gäller om jag behöver skjuta upp min semester?

Lagar och avtal om semester och ledighet
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -