Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Sommarenkät 2018

Precis som förra sommaren ber vi dig som är yrkesverksam medlem i Vårdförbundet att svara på några frågor om hur din arbetsmiljö har sett ut den senaste tiden. Syftet är att vi vill följa hur bemanning, arbetsbelastning och patientsäkerhet upplevs under sommaren.

Efter sommarens slut sammanställs resultaten och används i dialog med länets arbetsgivare då sommaren utvärderas. Enkäten skickas till alla yrkesverksamma medlemmar i avdelning Södermanland, som har lämnat en aktiv e-postadress. Du behöver inte lämna några personuppgifter, du är anonym.

Jag vill svara på enkäten!

Får du akuta problem på din arbetsplats under sommaren så kontakta oss omgående via Vårdförbundet Direkt 0771-420 420.

VÅRDFÖRBUNDET
Avdelningsstyrelsen

Det här gäller inför sommarsemestern

Semesterperioden närmar sig! Kom ihåg att du alltid kan kontakta Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420 om du har mer specifika frågor.

Här ger vi svar på några av era vanligaste frågor.
Nu får du skatteavdrag för fackavgiften

Riksdagen har beslutat att återinföra skatteavdrag för en del av fackavgiften. Det innebär att du som medlem kan dra av 25 procent av årsavgiften till Vårdförbundet på din deklaration nästa år.

Här hittar du mer information
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -