Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Semester och sommarenkäten!

Sommaren är här och semesterperioderna har för några redan börjat.

Vi hoppas att alla kommer att få möjlighet till avkoppling och återhämtning under sommaren, även om vi vet att sommaren för många innebär hög arbetsbelastning. Ring gärna Vårdförbundet Direkt om du behöver hjälp och vill komma i kontakt med oss snabbt. Under sommaren arbetar flertalet av oss i styrelsen kliniskt vilket medför att vi inte är lika tillgängliga, men vi tar kontakt så snart som möjligt vid brådskande ärenden.

Sommarenkät

Precis som förra sommaren ber vi dig som är yrkesverksam medlem i Vårdförbundet avdelning Södermanland att svara på några frågor om hur din arbetsmiljö har sett ut den senaste tiden. Syftet är att vi vill följa hur bemanning, arbetsbelastning och patientsäkerhet upplevs under sommaren. Vi är tacksamma för ditt svar, det ger värdefull information inför samverkan med arbetsgivaren!

Årsmöte

Nu öppnar anmälan till årsmötet den 24 september! Boka in i kalendern och passa på att anmäla dig redan nu. I år uppmärksammar vi att Vårdförbundet fyller 40 år och har bjudit in Stressdoktorn som föreläsare.

Vill du vara med och påverka?

Vid årsmötet 24 september ska det väljas ny avdelningsstyrelse, valberedning och kongressombud till avdelning Södermanland. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen och påverka vilka frågor du tycker ska läggas fokus på.  Läs mer om vad de olika uppdragen innebär och nominera.

Vi i avdelningsstyrelsen finns tillgängliga för frågor och funderingar. Tveka inte – hör av er till oss så får vi hjälpas åt!

Väl mött

Avdelningstyrelsen

 

Skriv en motion!

Har du en idé, ett förslag eller en motion till avdelning Södermanlands årsmöte 2017? Det kan röra sig om i princip allt som rör Vårdförbundets verksamhetsområde, arbetssätt, organisation med mera.

Skriv en motion!
Inför sommarsemestern

Snart är det sommar igen och många av oss kommer att få en välförtjänt semester. Men det finns många frågor kring semestern. Här svarar vi på de vanligaste frågorna som brukar komma till oss.

Kom ihåg att
Ta del av vår nya lönestatistik för 2016

Är du nyfiken på hur föregående års lönestatistik ser ut? Gå in och läs mer och jämför din lön i vår lönesnurra.

Lönestatistik för 2016
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -