Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Personcentrerad kommunikation

Inbjudan till dig som är chef eller ledare om kommunikationsstilar och personcentrerat ledarskap.

Har du en lyssnande, entusiasmerande, drivande eller argumenterande kommunikationsstil? Lär känna din kommunikationsstil och låt den bli ett användbart verktyg i ditt personcentrerade ledarskap.

  • Hur gör vi för att anpassa vår kommunikationsstil till personen och situationen?
  • Hur får vi en väl fungerande personcentrerad kommunikationsstil?

Seminariet handlar om hur du som chef eller ledare kan lära känna olika kommunikationsstilar, dess styrkor och utmaningar. I ett upplägg som varvar teori och praktik jobbar vi utifrån skilda scenarios – testar och samtalar kring de olika kommunikationsstilarnas fördelar och nackdelar.

Kursledare

Ulrika Antonsson, utbildad kommunikatör och certifierad coach.

När och var 

Den 16 maj kl. 10-16 (fika från kl. 09.30) på Vårdförbundet, Adolf Fredriks kyrkogata 11, Nationella kansliet, mötesplatsen plan 0 i Stockholm. Vi bjuder på fika och lunch.

Anmälan

Anmäl dig senast den 8 maj. Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag!

Vårdförbundet står för resekostnaderna. Du bokar din resa via Tranås resebyrå på telefon 0140- 37 50 30 och uppger aktivitetskod 0711 samt gruppnummer 404 Södermanland.

Vårt chefserbjudande

Hos Vårdförbundet har du proffs att prata med. Du får utbildning i vårdens ledarskap och kan ta del av kollegors kunskap och råd. Du får också din röst i politiken hörd och mycket mer.

Läs mer om vårt chefserbjudande
Nominera till Vårdförbundetspriset och Årets Vårdchef

Runt om i Sverige finns fantastiska föregångare som skapar en bättre och mer jämlik hälso- och sjukvård för patienter och en sundare arbetsmiljö för personalen. Nu vill vi ha din hjälp att lyfta vårdens hjältar som gör skillnad varje dag. Nominera till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef!

Hjälp oss lyfta vårdens hjältar!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -