Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vill du vara med och påverka framtiden?

Är du intresserad av en ny utmaning, ett utvecklande och spännande uppdrag?

Nu finns möjligheten att nominera dig själv eller någon annan till styrelseuppdrag. På årsmötet den 24 september ska en ny styrelse, valberedning samt kongressombud väljas. Nominera dig eller någon annan!

Under våren bjuder avdelningsstyrelsen in våra politiker på frukostmöten för att bl.a. diskutera kring den aktuella situationen inom vården samt föra fram Vårdförbundets politik kring personcentrering.

Nu är det dags att nominera en fantastisk kollega inför internationella yrkesdagen för biomedicinska analytiker den 15 april!

Vi  kommer gärna på besök till din arbetsplats, antingen som ett arbetsplatsbesök eller i samband med att ni ordnar ett medlemsmöte. Anmäl gärna intresse så hör vi av oss.

Vi i avdelningsstyrelsen finns tillgängliga för frågor och funderingar. Tveka inte – hör av er till oss så får vi hjälpas åt!

Avdelningstyrelsen

Nominera till Vårdförbundetspriset och Årets Vårdchef

Runt om i Sverige finns fantastiska föregångare som skapar en bättre och mer jämlik hälso- och sjukvård för patienter och en sundare arbetsmiljö för personalen. Nu vill vi ha din hjälp att lyfta vårdens hjältar som gör skillnad varje dag. Nominera till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef!

Hjälp oss lyfta vårdens hjältar!
OB-ersättningar för vårens och sommarens helger 2017

Det är många helgdagar fram till sommaren - vi ger dig hela listan med vilka OB-tillägg som gäller inom landsting, regioner och kommuner.

Kontakta oss för övriga avtalsområden.
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -