Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Kallelse till årsmötet 2019! Årsmöte 2019! Fyllnadsval, inspirationsföreläsning samt tvårätters middag!

Årsmöte 2019! En viktig och härlig kväll väntar dig som medlem!

Välkommen på årsmöte med fyllnadsval till styrelsen, en inspirerande föreläsning av Mats Holmberg samt en tvårätters middag på Statt Hotell i Katrineholm.

Mats Holmberg är specialistsjuksköterska med inriktning mot ambulanssjukvård och bedriver vårdvetenskaplig forskning med fokus på det akuta vårdandet inom akutsjukvården i allmänhet och ambulanssjukvården i synnerhet. En forskning som berör medmänskliga aspekter av vårdandet utifrån en patient-, närstående och vårdarperspektiv, samt etiska frågeställningar som detta vårdande ger upphov till.

Passa på att bidra till vår verksamhet 2020!

Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vilka aktiviteter medlemmarna i avdelning Södermanland gärna vill ha framöver. Resultatet av enkäten kommer fungera som en bas för styrelsen, vid prioriteringar av aktiviteter under året som kommer. Fyll i enkäten här!

Var och när

Torsdagen den 3 oktober 2019 kallar Vårdförbundet avdelning Södermanland till årsmöte på Best Western Hotell Statt i Katrineholm.

Program

Kvällen börjar med årsmötet kl.18.00. Tvårätters middag serveras ca kl. 19.15 med efterföljande kaffe och därefter föreläsning av Mats Holmberg. Bussar kommer att avgå hem ca kl. 22.00.

Handlingarna

Ta del av årsmöteshandlingarna

Val

Ta del av valberedningens förslag.

Kontakta gärna valberedningen om du har frågor eller funderingar.

Anmälan och resa

Anmäl dig direkt, men senast den 19 september. Ange ev. matallergier. Observera att din anmälan är bindande men det går bra att dyka upp utan att anmäla sig med då utan mat och dryck. Glöm inte att ange din avreseord! Vårdförbundet ordnar med busstransport till och från årsmötet.

Ta chansen att göra din röst hörd, kom på årsmötet.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info.sodermanland@vardforbundet.se

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -