Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Kallelse till årsmötet 2019! Fyllnadsval och inspirationsföreläsning med Jan Bylund

Årsmöte 2019! En viktig och härlig kväll väntar dig som medlem!

Välkommen på årsmöte med fyllnadsval till styrelsen, inspirationsföreläsning med Jan Bylund och en tvårätters middag på Statt Hotell i Katrineholm.

Jan Bylund är komiker, konferencier, toastmaster, programledare och föreläsare. Alltid med humor och genom att synliggöra vardagens absurditeter.

Han berör ämnen som kommunikation, självkänsla, självförtroende och om konsten att finna trygghet i sig själv att "Våga fråga-våga vara korkad!". Alla Jans framträdande är mycket roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han sitt stoff till dem från vardagen.

Passa på att bidra till vår verksamhet 2020!

Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vilka aktiviteter medlemmarna i avdelning Södermanland gärna vill ha framöver. Resultatet av enkäten kommer fungera som en bas för styrelsen, vid prioriteringar av aktiviteter under året som kommer. Fyll i enkäten här!

Var och när

Torsdagen den 3 oktober 2019 kallar Vårdförbundet avdelning Södermanland till årsmöte på Best Western Hotell Statt i Katrineholm.

Program

Kvällen börjar med årsmötet kl.18.00. Tvårätters middag serveras ca kl. 19.15 med efterföljande kaffe. Kl. 20.30 börjar Jan Bylund. Bussar kommer att avgå hem ca kl. 22.00.

Handlingarna

Ta del av årsmöteshandlingarna

Anmälan och resa

Anmäl dig direkt, men senast den 23 september. Ange ev. matallergier. Observera att din anmälan är bindande men det går bra att dyka upp utan att anmäla sig med då utan mat och dryck. Glöm inte att ange din avreseord! Vårdförbundet ordnar med busstransport till och från årsmötet.

Ta chansen att göra din röst hörd, kom på årsmötet.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info.sodermanland@vardforbundet.se

Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal finns en webbutbildning - DITT LÖNESAMTAL. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Du hittar webbutbildningen i Kunskapsrummet (inloggning)
Bankerbjudanden

SEB och Danske Bank har förmånliga bankerbjudanden för dig som är medlem i Vårdförbundet.

Bankerbjudanden
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -