Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Din roll, dina rättigheter och dina påverkansmöjligheter

Vi vill bjuda in dig som förtroendevald och skyddsombud till en heldag om din roll, dina rättigheter och dina påverkansmöjligheter.

Nu har du som förtroendevald och skyddsombud inom Vårdförbundet avdelning Södermanland en chans att vara med på en heldag med en av Sveriges främsta arbetsmiljöjurister och skyddsombudens ivrigaste supporter.

Maria Steinberg är docent i arbetsmiljörätt vid Örebro universitet. Hennes specialområde är arbetsrätt, särskilt om skyddsombudens rättsliga ställning och befogenheter. Meningen är att stärka dig i din skyddsombudsroll, ge energi och inspiration i arbetsmiljöarbetet.

När och var

Den 28 april kl. 8.30-16:30 på Mälarsjukhuset, Konferensrum Pandion, Kungsvägen 34, Eskilstuna

Anmälan

Anmäl dig senast den 21 april! Under utbildningsdagen bjuder Vårdförbundet på lunch samt kaffe och frukt. Ange ev. matallergier.

Information

Vid avdelning Södermanlands heldagar för förtroendevalda på arbetsplats möts förtroendevalda med facklig tid, förtroendevalda på arbetsplats tillika skyddsombud på arbetsplats och avdelningsstyrelsen för en dag med utbildning, erfarenhetsutbyte och nätverksskapande i fokus.

Som förtroendevald har du rätt att gå facklig utbildning med lön enligt lag (1974:358) om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen. Du söker ledighet med lön hos din närmste chef minst 14 dagar innan utbildningen. Den här sidan går att skriva ut och använda som program till arbetsgivaren.

Resor

Vårdförbundet ersätter resor till och från utbildningsorten. I fösta hand reser du med kollektivtrafik enligt Vårdförbundets resepolicy. Till originalbiljetter bifogas en reseräkning som redovisas i FLEX. Besöker du FLEX för första gången, kontakta din avdelning.

Vi ser fram emot att just du kommer och deltar!

Varmt välkomna!

Styrelsen avdelning Södermanland

Nu kommer Vi!

-En digital verktygslåda för dig som är förtroendevald i Vårdförbundet. Med Vi! är det lätt att komma igång och skapa fackligt engagemang på arbetsplatsen. Testa verktygen här.

Till verktygslådan Vi!
OB vår och sommar

Se våra OB-listor för våren och sommaren. Vi har listor för regioner, kommuner, privat sektor bransch ambulans samt bransch E och F.

OB-listor vår och sommar
Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal har Vårdförbundet tagit fram en ny webbutbildning - Ditt lönesamtal. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Jag vill veta mer om utbildningen
Nominera till Vårdförbundets priser!

Nu kan du lämna nominering till Vårdförbundspriset, Årets Vårdchef och Årets Studenthandledare. Lämna din nominering senast 15 april.

Läs mer om hur du nominerar
Ändra dina uppgifter

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik.

Ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -