Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
En fantastisk kollega

I samband med internationella yrkesdagen för biomedicinska analytiker 15 april vill vi att ni hjälper oss uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

Skicka en kort nominering till varför du/ni tycker att just din kollega bör uppmärksammas. Bland de nominerade kommer vi att lotta ut ett pris.

Vinnaren med motivering publiceras på lokal webb och Facebook.

Nominering med motivering mailas till: info.sodermanland@vardforbundet.se senast den 9 april. Uppge medlemmens namn och arbetsplats.

 

Dags för nyval - nominera dig eller någon annan!

Hösten 2017 ska det väljas ny avdelningsstyrelse, valberedning och kongressombud till avdelning Södermanland. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen.

Nominera dig eller någon annan!
Nominera till Vårdförbundetspriset och Årets Vårdchef

Runt om i Sverige finns fantastiska föregångare som skapar en bättre och mer jämlik hälso- och sjukvård för patienter och en sundare arbetsmiljö för personalen. Nu vill vi ha din hjälp att lyfta vårdens hjältar som gör skillnad varje dag. Nominera till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef!

Hjälp oss lyfta vårdens hjältar!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -