Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årsmöte 2018! Fyllnadsval/nyval, förbundsordförande Sineva Ribeiro och libanesisk buffé.

En rolig och viktig kväll väntar dig som är medlem! Välkommen på årsmöte med fyllnadsval/nyval till styrelsen, inspirerande samtal om Vårdförbundets framtida Vision med förbundsordförande Sineva Ribeiro och libanesisk buffé på Best Western Plaza Hotels.

Var och när

Onsdagen den 3 oktober 2018 kallar Vårdförbundet avdelning Södermanland till årsmöte på Best Western Plaza Hotels i Eskilstuna.

Program

Kvällen börjar med årsmötet kl.18.00. Libanesisk buffé serveras ca kl. 19.15 med efterföljande kaffe och därefter talar förbundsordförande Sineva Ribeiro om Vårdförbundets framtida Vision. Bussar kommer att avgå hem kl. 22.00.

Handlingar

Handlingar skickas via e-post till dig som är anmäld och läggs ut på webben senast 14 dagar innan årsmötet, se www.vardforbundet.se/sodermanland.

Anmälan och resa

Anmäl dig gärna direkt, men senast 19 september. Ange ev. matallergi! Observera att din anmälan är bindande. Det går också att dyka upp utan att anmäla sig, men då utan mat och dryck.

Glöm inte att uppge din avreseort! Vårdförbundet ordnar med busstransport till och från årsmötet.

Ta chansen att göra din röst hörd, kom på årsmötet!

Har du några frågor? Kontakta oss på info.sodermanland@vardforbundet.se

Dags för fyllnadsval/nyval - nominera dig eller någon annan!

Hösten 2018 ska det ske ett fyllnadsval/nyval till avdelningsstyrelse. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen.

Nominera dig eller någon annan!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -