Nattarbetstid, soppluncher och biokvällar

Ett händelserikt år närmar sig sitt slut. Både i Sverige och i världen har året inneburit en del oro och överraskningar, som givetvis påverkar oss på olika sätt.

Vi ser nu fram emot jul och nyår och hoppas att även nästa år blir händelserikt men med en mer positiv inriktning. Snön som kom tidigt och överraskade oss kan ställa till med en del besvär men lyser ändå upp i mörkret.

Biokvällar

Vecka 47 närmar sig då vi går på bio tillsammans. Det är så gott som fullbokat i Eskilstuna och Nyköping, däremot finns det fortfarande gott om platser i Katrineholm, så passa på att anmäla dig!

Soppluncher

I början av december bjuder vi in till soppluncher på Mälarsjukhuset, Kullbergska sjukhuset samt på Nyköpings Lasarett, ingen föranmälan behövs. Kom förbi med dina frågor och funderingar, vi i avdelningsstyrelsen finns på plats för dig.

Nattarbetstid

Håll dig uppdaterad på vad som händer i förhandlingarna mellan Sveriges kommuner och landsting (SKL) och Vårdförbundet då dessa nu befinner sig i ett intensivt skede via avtalsbloggen.

Arbetsplatsbesök

Under hösten har vi i styrelsen genomfört många arbetsplatsbesök och kommer att fortsätta med det. Har du ännu inte fått något besök och vill att vi kommer, hör av dig eller anmäl dig via formuläret arbetsplatsbesök.

Som alltid är du som medlem välkommen att höra av dig till oss i avdelningsstyrelsen med dina frågor och funderingar!

Väl mött

Styrelsen 
Vårdförbundet avdelning Södermanland