Årsmöte 2019! Fyllnadsval och inspirationsföreläsning med Jan Bylund!

Årsmöte 2019 den 3 oktober! En viktig och härlig kväll väntar dig som medlem!

Välkommen på årsmöte med fyllnadsval till styrelsen, inspirationsföreläsning med Jan Bylund och en tvårätters middag på Statt Hotell i Katrineholm.

Jan Bylund är komiker, konferencier, toastmaster, programledare och föreläsare. Alltid med humor och genom att synliggöra vardagens absurditeter.

Han berör ämnen som kommunikation, självkänsla, självförtroende och om konsten att finna trygghet i sig själv att "Våga fråga-våga vara korkad!". Alla Jans framträdande är mycket roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han sitt stoff till dem från vardagen.

Passa på att bidra till vår verksamhet 2020!

Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vilka aktiviteter medlemmarna i avdelning Södermanland gärna vill ha framöver. Resultatet av enkäten kommer fungera som en bas för styrelsen, vid prioriteringar av aktiviteter under året som kommer. Fyll i enkäten här!

Var och när

Torsdagen den 3 oktober 2019 kallar Vårdförbundet avdelning Södermanland till årsmöte på Best Western Hotell Statt i Katrineholm.

Program

Kvällen börjar med årsmötet kl. 18.00. Tvårätters middag serveras ca kl. 19.15 med efterföljande kaffe. Bussar kommer att avgå hem ca kl. 22.00.

Anmälan och resa

Anmäl dig direkt, men senast den 18 september. Ange ev. matallergier. Observera att din anmälan är bindande men det går bra att dyka upp utan att anmäla sig med då utan mat och dryck. Glöm inte att ange din avreseord! Vårdförbundet ordnar med busstransport till och från årsmötet.

Ta chansen att göra din röst hörd, kom på årsmötet.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på info.sodermanland@vardforbundet.se.