Semester och sommarenkäten!

Sommaren är här och semesterperioderna har för några redan börjat.

Vi hoppas att alla kommer att få möjlighet till avkoppling och återhämtning under sommaren, även om vi vet att sommaren för många innebär hög arbetsbelastning. Ring gärna Vårdförbundet Direkt om du behöver hjälp och vill komma i kontakt med oss snabbt. Under sommaren arbetar flertalet av oss i styrelsen kliniskt vilket medför att vi inte är lika tillgängliga, men vi tar kontakt så snart som möjligt vid brådskande ärenden.

Sommarenkät

Precis som förra sommaren ber vi dig som är yrkesverksam medlem i Vårdförbundet avdelning Södermanland att svara på några frågor om hur din arbetsmiljö har sett ut den senaste tiden. Syftet är att vi vill följa hur bemanning, arbetsbelastning och patientsäkerhet upplevs under sommaren. Vi är tacksamma för ditt svar, det ger värdefull information inför samverkan med arbetsgivaren!

Årsmöte

Nu öppnar anmälan till årsmötet den 24 september! Boka in i kalendern och passa på att anmäla dig redan nu. I år uppmärksammar vi att Vårdförbundet fyller 40 år och har bjudit in Stressdoktorn som föreläsare.

Vill du vara med och påverka?

Vid årsmötet 24 september ska det väljas ny avdelningsstyrelse, valberedning och kongressombud till avdelning Södermanland. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen och påverka vilka frågor du tycker ska läggas fokus på.  Läs mer om vad de olika uppdragen innebär och nominera.

Vi i avdelningsstyrelsen finns tillgängliga för frågor och funderingar. Tveka inte – hör av er till oss så får vi hjälpas åt!

Avdelningstyrelsen