Sandra Andersson

Nominerad till styrelseledamot och kongressombud. Legitimerad sjuksköterska på Humlegårdens äldreboende, Vingåkers kommun.

Jag heter Sandra och är 39 år (snart), bosatt i Högsjö utanför Vingåker sedan 5 år tillbaka, i ett hus som jag äger tillsammans med min syster Susanne. Innan dess har jag bott i Stockholm. Tycker mycket om att snickra, då främst på mitt hus. Jag har inga barn men två stycken gudsöner och ett tredje gudbarn på väg. Jag tycker mycket om att resa, senaste resan bar av till London och året innan dess till USA där vi åkte Route 66 från Chicago till Los Angeles. Nästkommande långresa bär av till Florida och New Orleans och förhoppningsvis ett par dagar på Cuba.

Min utbildning gjorde jag i Stockholm på Sophiahemmets Högskola. Jag blev klar i januari 2010 och började efter examen att arbeta på DS geriatriken. När vi flyttade ner till Sörmland började jag arbeta på Kullbergska sjukhuset inom poolverksamheten, jag jobbade på alla avdelningar. Är sedan förra året anställd i Vingåkers kommun och jobbar på Humlegårdens äldreboende.

För mig ligger arbetsmiljöarbete och arbetstider varmt om hjärtat. Jag tycker mycket om förbättringsarbete och har på något sätt bra hand med människor. Man brukar lyssna när jag pratar och man brukar ta det till sig det jag säger. Jag är inte så van talare i stora grupper men har under mina ungdomsår spelat teater så det finns nog kvar i mig att nå fram till större grupper.

Om det är något mer ni undrar så skicka gärna en fråga

Med vänliga hälsningar

Sandra Andersson
Leg. sjuksköterska.