Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nu söker vi förtroendevalda till vårt team för Primärvården Kryh

Vill du driva Vårdförbundets frågor och är entusiastisk, engagerad, har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad?


Dialog med medlemmarna är grundläggande för vår organisation. Inflytande, delaktighet och påverkansmöjligheter är byggstenar som gör oss starkare. Därför arbetar vi förtroendevalda inom avdelning Skåne i team.

Vill du bli en av oss? Då är du välkommen med din intresseanmälan. Mentor och handledning erbjuds såklart! 

Meriterande är att du som förtroendevald har kunskap om och erfarenhet av det systematiska arbetsmiljöarbetet på arbetsplatsen.

Uppdraget är på heltid fram till 31 januari 2018, men med trolig förlängning ytterligare ett år.Tid för uppdraget är framförhandlat med Region Skåne.

Avdelningsstyrelsen har övergripande mål och syfte för teamet. Uppdraget är att utveckla och genomföra aktiviteter, i enlighet med uppsatta mål och syfte. Det kan förekomma en del ideellt arbete och resor inom Skåne.

Som teammedlem beslutar du tillsammans med teamledare och övriga teammedlemmar, om arbetets inriktning utifrån de övergripande mål uppsatta av avdelningsstyrelsen.

För vidare upplysningar eller frågor, kontakta Teamledaren:

Cecilia Kadanik, tel. 042-406 12 80 eller cecilia.kadanik@mittvardforbund.se

Välkommen med din intresseanmälan senast den 18 juni till Vårdförbundet avdelning Skåne info.skane@vardforbundet.se

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -