Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Grattis till ditt nya uppdrag!

Måndagen den 6 november kommer Gunilla George och Ann-Katrin Fredlund Stålnacke från förbundsvalberedningen till avdelning Skåne för ett möte med dig, övriga kongressombud och styrelsen.

Den 14-17 maj 2018 är det dags för Vårdförbundets kongress. Då fattas viktiga beslut för förbundets framtida verksamhet. Kongressens ledord är tydlighet, delaktighet, inspiration, öppenhet och samhörighet.

På årsmötet valdes du till kongressombud för avdelning Skåne - ett viktigt uppdrag i Vårdförbundet. Tillsammans med övriga kongressombud och avdelningsstyrelsen utformas kongressarbetet i Skåne.

Du förväntas ha kunskap om Vårdförbundets organisation, idé och vilja.

I dialog med medlemmarna ansvarar du för att lyssna in behov, åsikter och idéer samt formulerar konstruktiva krav och lösningar. Du representerar medlemmarna inför, under och efter kongressen. Efter avslutad kongress samtalar ni om din upplevelse, innehållet och de viktigaste besluten.

De kommer att berätta om förbundsvalberedningens process inför kongressen 2018 och tar gärna emot förväntningar och önskemål kring kandidater och sammansättning av ny förbundsstyrelse, avtalsråd och revisorer.

Inför mötet - titta igenom informationen om kongressen och nomineringsprocessen på Vårdförbundets webbsida Kongress 2018

Kvällen inleds med enklare förtäring klockan 17.30 och mötet startar klockan 18.00

Har du frågor om mötet eller nomineringsprocessen? Kontakta gunilla.george@vardforbundet.se eller Ann-Katrin.fredlund.stalnacke@vardforbundet.se

Varmt välkommen!

Anmälan till kongressombudsträff
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -