Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årets lönerevision inom Feelgood

Nu är löneöversynen avslutad för Feelgood företagshälsovård. Här kan du läsa kort om bakgrunden, utfallet och hur det blir framöver.

Årets förhandling har präglats av arbetsgivaren Feelgoods försämrade ekonomiska förutsättningar, orsakade av coronapandemin. I protokollet från förhandlingen finns att läsa vilka åtgärder som vidtagits för att minska de ekonomiska effekterna, bland annat korttidspermittering, stoppad utdelning till aktieägare och stoppad bonus till koncernledning och chefer.

Dessvärre landade arbetsgivaren i ett löneutfall på 0% i den ordinarie lönerevisionen. Vårdförbundet har tryckt på att trots det obefintliga utfallet så ska löneprocessen följas enligt avtalet och lönesamtal genomföras.

Extra lönerevision från november

Vi är överens med Feelgood om att en extra lönerevision ska göras som ger 1,5 % till Vårdförbundets medlemmar från 1 november och framåt. Denna extra revision har Vårdförbundet tillsammans med fackförbundet Fysioterapeuterna förhandlat fram.

Löneöversynen av 2021 års lön startar under första kvartalet 2021.

Har du frågor så kan du kontakta Vårdförbundet Direkt, tel. 0771-420 420 eller via webben.

Gratis onlineträning med Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Just nu får du även testa appen Actic Anywhere gratis fram till 31 maj.

Träna gratis online fram till 31 maj!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -