Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på förberedande möten inför kongressen 2018

Du som är vald till kongressombud, ordinarie eller ersättare, för avdelning Östergötland bjuds in till förberedande möten inför kongressen som äger rum 14-17 maj 2018.

Syftet är att du ska känna dig väl förberedd när du kommer till kongressen. Vi kommer bland annat att:

  • Samtala om rollen som kongressombud. Vad är ditt uppdrag?
  • Gå igenom hur kongressen kommer gå till
  • Förbereda oss med genomgång av handlingar, t ex inkomna motioner och propositioner

 

Vi träffas vid tre tillfällen innan kongressen, den 26/2, 26/3 och 8/5. De första två tillfällena är i Linköping med endast Östergötlands ombud.

Vid tredje tillfället samlas alla kongressombud i Enhet Sydost (Östergötland, Kronoberg, Jönköping och Kalmar) för en heldag tillsammans, plats är ännu inte spikad.

Vid dessa tillfällen har du rätt till ledighet med lön från din arbetsgivare enligt LFF §§6-7. Ansök om ledigt i god tid.

Läs mer och anmäl dig till det första förberedande mötet den 26 februari i Linköping. Anmäl dig gärna så snart du kan, men senast 21 februari.

Läs mer och anmäl dig här till det andra förberedande mötet den 26 mars i Linköping Anmäl dig gärna så snart du kan, men senast 21 mars.

Enhetsmötet den 8 maj är ännu inte färdigplanerat, mer information om anmälan kommer längre fram. Men boka in datumet redan nu!

Varmt välkommen!

Rollbeskrivning Kongressombud
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -