Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
God Jul och Gott nytt år - vi blickar framåt!

Styrelsen avdelning Östergötland vill önska alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi har sedan Årsmötet bland annat haft verksamhetsplanering för 2018 och det kommer bli ett roligt och händelserikt år!

Vi har flera medlemsaktiviteter under 2018, såsom föreläsning i april med Maria Bauer. Maria är utsedd till Årets beteendevetare 2016 och hon är en pionjär inom bland annat ledarskap. Hennes föreläsning kommer handla om hot, våld och trakasserier, ett hett ämne för oss alla i hälso- och sjukvården. Håll utkik efter inbjudan i e-posten och på vår webbplats!

Ni som tar examen under 2018 kommer bli inbjudna till ”Klassåterträff” för att mötas en tid in i arbetslivet och prata om hur det är att arbeta som ny i yrket. Vi kommer ha flera utåtriktade aktiviteter och fortsätta möta er medlemmar både dag som natt i era verksamheter. 

Alla våra aktiviteter annonseras i Aktiviteter och utbildningar. På vår webbplats hittar du också bland annat nyheter och information om hur vi arbetar, information för förtroendevalda och annan information. Vi finns även på Instagram och Facebook, följ oss där!

Behöver du hjälp kan du ringa Vårdförbundet Direkt på tel 0771-420420. Det går även att e-posta dit via Vårdförbundets hemsida. Öppettider är vardagar kl. 8-18.

 

Nya styrelsen - vilka är vi?

Styrelsen som valdes på Årsmötet i september består av:

Stående från vänster: 

Emma Klingvall – ordförande, specialistsjuksköterska i kirurgisk vård med anställning på Uppvakningsavdelningen, Vrinnevisjukhuset.

Eva Edelönn – styrelseledamot, biomedicinsk analytiker med anställning på Ögonkliniken, Universitetssjukhuset.

Sebastian Geijer – styrelseledamot, specialistsjuksköterska inom intensivvård med anställning på Intensivvårdskliniken, Universitetssjukhuset, samt uppdrag på Medicinska fakulteten.

Ragnhild Karlsson – vice ordförande och förbundsstyrelseledamot, sjuksköterska med anställning på Onkologens behandlingsmottagning, Universitetssjukhuset.

Sittande från vänster:

Eva Heijne Adolfsson – styrelseledamot, sjuksköterska med anställning på Onkologens behandlingsmottagning, Universitetssjukhuset.

Monica Jonsson – styrelseledamot, sjuksköterska med anställning på Kardiologiska kliniken, Universitetssjukhuset.

Maria Ljung – styrelseledamot, sjuksköterska med anställning på Motala Lasarett.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -