Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Avtalsfika för förtroendevalda

Nytt avtal är äntligen på plats! Kanske har du och dina kollegor en del frågor. Vad innebär avtalet? Vad händer nu? Hur blir det med löneöversynen? Vad innebär egentligen "särskilt yrkesskicklig"? Kom på avtalsfika och få svar på dina spörsmål.

 

Det finns mycket att läsa om vårt avtal HÖK19 på Vårdförbundets webb, men det kan kännas enklare att prata med någon också. Mycket klarhet kan bringas genom dialog.

Innan löneöversynen kan inledas och lönesamtal ske ute på kliniker och i kommuner behöver lokala överenskommelser och överläggningar genomföras av förtroendevalda på produktionsenhet och i kommuner. I dessa överläggningar ska vi gemensamt med arbetsgivaren gå igenom avtalet och prata om kriterierna för särskilt yrkesskickliga.

Under vecka 24 erbjuder vi er "Avtalsfika för förtroendevalda" där ni är välkomna att titta in en kort eller lång stund och prata med oss om avtalet. Ingen föranmälan krävs.

Här finns vi under vecka 24

Måndag 10 juni kl. 15-18

  • Vårdförbundets kansli, Storgatan 40 Linköping (portkod 1756)

Tisdag 11 juni kl. 15-18

  • US Linköping, lokal Glimmer (ingång 7, plan 8 via Ljusgården)
  • Vrinnevisjukhuset, lokal Runstenen

Onsdag 12 juni kl. 15-18

Torsdag 13 juni kl. 15-18

  • Vrinnevisjukhuset, lokal Fornborgen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -