Förtroendevald - utbildningar och nätverksträffar

Illustration på människor som samlats, där en förtroendevald stöttar medlemmar

Två webbutbildningar har precis lanserats för dig som är förtroendevald. Dessutom drar vi igång med våra populära nätverksträffar nu i mars!

Förra veckan genomfördes den första temautbildningen för förtroendevalda med temat lön. Vårdförbundet kommer fortsätta att bjuda in till utbildningar för förtroendevalda runt ett visst tema, så håll utkik.

Webbutbildning

Glädjande är att två webbutbildningar för förtroendevalda nu har lanserats. Här finns möjligheten att fördjupa dina kunskaper i olika ämnesområden – när du vill, i din egen takt och på en plats som passar dig, till och med i mobilen! Du hittar dom i portalen Aktiviteter och utbildningar.

Är du ny som förtroendevald?

Vårdförbundet erbjuder dig utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna utföra ditt uppdrag. Utbildningen består av en introduktionsdag, tre dagars grundutbildning och två webbutbildningar. Du anmäler dig i portalen Aktiviteter och utbildningar.

Nätverksträffar

Du som är förtroendevald är hjärtligt välkommen på våra nätverksträffar, som drar igång i mars. Temat denna gång är Hälsosam vårdmiljö och villkor. Anmäl dig gärna via länkarna här under!