Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Ordförande har ordet

Efter årsmötet är arbetet med att planera 2018 i full gång. Det känns jätteroligt!

För första gången på länge har avdelning Örebro en styrelse där alla professioner finns representerade, och vi hoppas det kommer ge en ny dimension i diskussioner och lokalt arbete.

Under årsmötet gavs möjlighet att skicka med tankar inför 2018, och det område som engagerar mest just nu är lön. Lönefrågan är viktig för våra medlemmar, vilket vi även noterat i olika möten. Lön behöver prioriteras!

Det är viktigt att det finns förtroendevalda på alla arbetsplatser. Har ni inte valt någon så är vårt råd att ni gör det. Har du frågor om vad uppdraget innebär eller hur ett val går till så hör av dig.

Under 2018 fortsätter vi att besöka arbetsplatser, både spontant och planerat. Önskar ni ett besök så hör av er till oss via info.orebro@vardforbundet.se.

Du kan som tidigare enkelt följa vad som sker i avdelningen via nyhetsbrev, webb och sociala medier. Se även nedanstående aktiviteter.

Ha en fortsatt bra höst!

Ann-Sofie Gustavsson
Avdelningsordförande 

Välkommen på After vård i Örebro den 22 november!

After vård är samma sak som afterwork, fast roligare. Passa på att ta en kul paus från jobbet, träffa kollegor och oss. Vi hoppas att du vill komma och umgås, äta och bowla en stund. Vårdförbundet bjuder!

Läs mer och anmäl dig till After vård
Röntgenssjuksköterskans dag - Vem vill du hylla?

Den 8 november är det röntgensjuksköterskans dag. Detta vill vi uppmärksamma genom att du som medlem kan nominera en fantastisk kollega som är röntgensjuksköterska.

Läs mer Röntgenssjuksköterskans dag - Vem vill du hylla
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -