Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Bästa arbetsplatsen?

I år uppmärksammar vi de internationella yrkesdagarna genom att efterlysa bästa arbetsplatsen för respektive profession. Först ut är biomedicinska analytiker som firar sin yrkesdag den 15 april.

Har du alldeles fantastiska kollegor som är biomedicinska analytiker, som är schyssta arbetskamrater, sprider god stämning och kanske driver ni kvalitetsarbete som gynnar patienterna?

Då ska du nominera arbetsplatsen/arbetslaget till Årets Biomedicinska analytiker! 

Förutsättningen är enkel; dina kolleger ska vara legitimerade biomedicinska analytiker och du som nominerar ska vara medlem i Vårdförbundet avdelning Örebro.

Sista dag för nominering är den 11 april.

Tillhör du en av våra andra professioner och tycker att du har den bästa arbetsplatsen? Börja redan nu fundera på en nominering så återkommer vi inför de andra yrkesdagarna.

Klart jag har bästa arbetsplatsen
Rabatt på tågresor med SJ

Som medlem har du rabatt på tågresor med SJ. Erbjudandet gäller fram till och med den 31 december 2020.

Använd din medlemsrabatt på SJ!
Medlemscafé

Kom och fika med oss förtroendevalda och diskutera exempelvis om arbetsmiljö, villkorsfrågor eller bara för en pratstund.

Hitta ett Medlemscafé nära dig
Har vi rätt uppgifter?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Uppdatera dina uppgifter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -