Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på mingel och bowling på Pitcher's i Örebro

Efter arbete kommer After vård! Föregående år har vart en succé, då över 100 medlemmar träffats på Pitcher's i Örebro för att umgås och bowla. Vi hoppas att du vill komma den 21 november på vår medlemskväll med mingel och bowling.

Vi bjuder på bowling, mat och läsk/bubbelvatten!

Har du en kollega som inte är medlem än så är hen också välkommen. Tar man med sig en kollega som inte är medlem får man ett fint pris, blir kollegan medlem på plats så får även hen ett pris.

Glöm inte att anmäla den kollegan som inte är medlem också!

Passa på att träffa kollegor från din egna eller andra arbetsplatser, eller kom och ställ dina frågor till representanter ur styrelsen, eller bara kom och ha kul och bowla.

Vi hoppas vi ses! Varmt välkommen!

Mer info, tider och anmälan hittar du här
Ensam genom Iran - 184 mil av tillit

Den 21 oktober bjuder vi in till höstens första föreläsning i samarbete med TCO. Vi får lyssna till Kristina Paltén som är äventyrare, ultralöpare, föredragshållare, coach och författare. Kristina ger oss en berättelse om mod, att förverkliga sina drömmar, våga göra det annorlunda och viljan och förmågan att påverka sin omvärld.

Det finns platser kvar, anmäl dig här
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
Medlemscafé

Kom och fika med oss förtroendevalda och diskutera exempelvis om arbetsmiljö, villkorsfrågor eller bara för en pratstund.

Hitta ett Medlemscafé nära dig
Har vi rätt uppgifter?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Uppdatera dina uppgifter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -