Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Inbjudan till höstens fortbildningsdag för dig som förtroendevald

Varmt välkommen till en fortbildningsdag för dig som är förtroendevald på arbetsplatsen. Dagen innehåller utbildning och diskussioner om rollen som förtroendevald, både på arbetsplatsen och i samverkan, samt den nya läkemedelsföreskriften.

Tisdagen 5 december klockan 08.30 - 16.30 träffas vi på Tegelbruket, Lertagsgatan 2, Örebro. 

Syftet med dagen är samverkan. Under förmiddagen kommer du att få information om samverkan på olika nivåer. Du kommer att delta i gruppdiskussioner med andra förtroendevalda och diskutera din roll som förtroendevald på arbetsplatsen och som förtroendevald i samverkan.

Under eftermiddagen kommer Carita Fallström, förbundsjurist på Vårdförbundet, att prata om Socialstyrelsens nya läkemedelsföreskrift som gäller från den 1 januari 2018. Föreskriften handlar om ordination och hantering av läkemedel i hälso- och sjukvård.

Vårdförbundet bjuder på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Kom ihåg att söka ledigt enligt förtroendemannalagen.

Välkomna

Läs mer och anmäl dig via Aktiviteter och utbildningar
Värva kollegor - få biobiljetter

Värva kollegor under perioden 1 november till 31 december så får du och de du värvar biobiljetter. Ju fler du värvar desto fler biobiljetter får du. Skriv gärna ut affischen och sätt upp på din arbetsplats.

Värva kollegor - affisch för utskrift
Vi vill besöka din arbetsplats

Under 2018 fortsätter vi att besöka arbetsplatser, både spontant och planerat. Önskar ni ett besök för att diskutera en speciell fråga eller arrangera någon medlemsaktivitet, hör gärna av er till oss via info.orebro@vardforbundet.se.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -