Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på årsmöte

9 oktober bjuder vi in till årets viktigaste medlemsmöte. Vårdförbundet Örebros årsmöte. Du har väl anmält dig? Sista dag för anmälan är den 3 oktober!

Ta chansen att påverka - kom till årsmötet den 9 oktober.

Foto: Peter Knutson

Kvällen startar med förtäring i form av baguetter och mingel med kollegor, förtroendevalda och styrelsen. Sedan följer årsmötesförhandlingar. Vi avslutar kvällen med underhållning av standupkomikern Marika Carlsson.

Ta tillfället i akt och kom och träffa kollegor från hela vårt län till en härlig kväll tillsammans.

Klart jag kommer
Ensam genom Iran - 184 mil av tillit

Den 21 oktober bjuder vi in till höstens första föreläsning i samarbete med TCO. Vi får lyssna till Kristina Paltén som är äventyrare, ultralöpare, föredragshållare, coach och författare. Kristina ger oss en berättelse om mod, att förverkliga sina drömmar, våga göra det annorlunda och viljan och förmågan att påverka sin omvärld.

Mer information och anmälan hittar du här!
Bästa arbetsplatsen

Är du röntgensjuksköterska? Nu har du chansen att fira dig och dina kolleger inom professionen. Nominera din arbetsplats/ditt arbetslag inför Internationella röntgensjuksköterskedagen.

Klart vi har bästa arbetsplatsen för röntgensjuksköterskor
Vårdförbundets chefsmedlemmar: se hit!

Vi inspireras, träffas och diskuterar aktuella frågor med varandra. Vi bjuder in till tre olika tillfällen i november. Vice förbundsordförande Ragnhild Carlsson kommer och informerar om Vårdförbundets nya avtal och samtidigt träffar ni kollegor. Vi bjuder på frukost eller afternoon tea samt pratar om det som är viktigt för dig!

Mer info och anmälan hittar du här
Medlemscafé

Kom och fika med oss förtroendevalda och diskutera exempelvis om arbetsmiljö, villkorsfrågor eller bara för en pratstund.

Hitta ett Medlemscafé nära dig
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -