Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Biokväll för chefer

Är du chef eller ledare och medlem i Vårdförbundet? Vi bjuder in dig och en chefs/ledarkollega som inte är medlem ännu till biokväll den 8 maj.


Vi bjuder på film, popcorn och dricka samt matnyttig information riktad till just dig som chef/ledare och medlem i Vårdförbundet.

Filmen heter Their Finest Hour och utspelar sig i London 1940. Nationen är hårt drabbad av andra världskriget och för att stärka moralen i hemmen sätter man sin tillit till propagandafilmer.

Propagandaministeriet inser att filmerna behöver en kvinnlig touch och anställer Catrin Cole som ansvarig för den kvinnliga dialogen.

Dramakomedins huvudroller spelas av Gemma Arterton och Bill Nighy.  Filmen har vunnit pris för Bästa film vid Göteborgs filmfestival och har mottagit strålande recensioner!

Mer information samt hur du anmäler dig hittar du på vår webbsida genom att söka på Biokväll under Aktiviteter och Utbildningar.

Varmt välkommen!

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -