Lovord, diplom och tårtkalas

I samband med yrkesdagarna fanns möjlighet att nominera en kollega som man anser borde föräras med diplom, tårta och hyllningar. Nomineringarna ramlade in till oss och efter ett gediget arbete enades vi om vinnarna.

Våren och försommarens ljuva dagar har bjudit på många härliga möten med fantastiska medlemmar i vård och omsorg. Några medlemmar blänkte dock lite skarpare och vi fick den stora äran att besöka just dessa medlemmar på deras arbetsplatser.

Årets Biomedicinska analytiker

Lizzie Dahlberg

Vi inledde med att besöka Hällefors vårdcentral där Årets Biomedicinska analytiker arbetar, nämligen Lizzie Dahlberg!

Motiveringen löd:

"Alltid trevlig och tillmötesgående. Duktig och pålitlig. Svarar alltid trevligt och kunnigt på alla frågor. Fixar alltid till det så det fungerar. En klippa på vårt labb!"

Motiveringen är skriven av Nina Höök

 

Årets Barnmorska

Eva Karbing

Efter ett par veckor så var det dags igen! Nu styrde vi kosan mot Olaus Petri Vårdcentral för att överraska Årets Barnmorska som huserar på just den vårdcentralen.

Barnmorskan Eva Karbing blev rejält förvånad och rörd över den fina motiveringen:

"Eva är trygg i sin yrkesroll, flexibel, nytänkande och sätter alltid kvinnan/familjen i centrum för att ge bra vård. Jag ser henne som en god förebild för barnmorskor i öppenvård"

Motiveringen är skriven av Stellan Johansson

 

Årets Sjuksköterska

Bozena Schnegotzki

Vi avslutade med att kika in på Infektionskliniken, USÖ där Årets Sjuksköterska har sin hemvist. Hela avdelningen hade planerat in uppvaktningen och hemlighållit det för självaste diplominnehavaren. Rungande applåder och stor värme strålade ut ur fikarummet när sjuksköterska Bozena Schnegotzki kom in i rummet, i tron om att det skulle vara ett möte om sommarbemanningen. Istället bjöds det på kramkalas och tårta!

"Med ett smittande skratt och kunskap i massor vill jag nominera den fantastiska Bozena. Hon gör en arbetsdag så enkel när hon är på plats och tar hand om patienter och kollegor på allra bästa sätt. Ingen fråga är för liten eller för stor, inget symtom negligeras. Om alla vore hälften så bra som Bozena på sitt jobb skulle sjukvården vara fantastisk. Tack för att du är en fantastisk kollega, vi på Infektionskliniken är glada att du vill arbeta hos oss."

Motiveringen är skriven av Emmy Hellberg

Röntgensjuksköterskornas tur i november

Vi är stolta över alla våra medlemmar - ni gör ett utmärkt jobb och förtjänar de allra bästa villkoren! I november är det dags att fira Röntgensjuksköterskor. Vem vill du nominera då?