Inbjudan till chefsluncher

Är du chefsmedlem i Vårdförbundet? Du vet väl att du alltid kan kontakta oss för stöd och rådgivning? Nu har vi i Vårdförbundet utvecklat inriktningen mot chefer och satsar på en ny organisation som precis håller på att stöpa sin form.

Utöver den lokala förtroendevalda med inriktning chefer så finns det nu tre chefsspecialister i förbundet. Dessutom finns Vårdförbundet Direkt Chef sedan tidigare, dit du kan ringa alla vardagar mellan 8-18 för att komma i kontakt med våra rådgivare. Mer information om den nya chefsorganisationen kommer längre fram!

I vår lokala avdelning har vi haft en del rotation med en ny konstellation i både styrelse och den fackliga vardagen. Ansvar för chefs- och ledarfrågor i avdelning Örebro har numera Åsa Mörner, förtroendevald styrelseledamot och barnmorska i sin profession.

Nu bjuder vi in dig som är chef eller ledare i länet till lunchträffar där vi pratar om vad som är aktuellt i förbundet samt om det finns något som du vill lyfta. Det går bra att maila in frågor i förväg om det finns något som du tycker behöver finnas på agendan. Maila i så fall dina frågor till info.orebro@vardforbundet.se.

Välkommen med din anmälan till något av dessa tillfällen. Vi finns på plats mellan klockan 12-13.30.

Tisdag 22 november, fackexpeditionen Karlskoga lasarett

Torsdag 24 november, konferensrum 1 Lindesbergs lasarett

Torsdag 1 december, VIP-matsalen USÖ