Följ dina drömmar och håll fast vid din passion

Den 10 april är det dags för vårens andra föreläsning i samarbete med TCO. Denna gång får vi lyssna till Bea Uusma.

Bea Uusma vann Augustpriset för sin bok Expeditionen: Min kärlekshistoria. Vad som började som ett vanligt intresse blev snart en besatthet. Trots att Bea egentligen är en ovanligt bekväm person, som hatar att frysa, har hennes passion fört henne till Nordpolen. I sina föreläsningar berättar hon om Andrée-expeditionen, sina egna äventyr och om modet att våga gå åt det håll dina drömmar pekar.

I en inspirerande föreläsning blandar Bea historien om Andrée-expeditionen och sin besatthet av den samma. Hur hon själv, helt utan erfarenhet, tog sig till samma punkt där alla spår slutar. De sammanflätade historierna gör föreläsningen både levande och otroligt spännande. Bea Uusma föreläser även om passion, besatthet och modet att våga. Hon berättar om sina egna vägval i livet. Hur hon som 36-åring valde att sadla om från illustratör till läkare och hur hon tog sig till Nordpolen. Detta är en föreläsning som inspirerar till mod och att våga följa sina drömmar.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! OBS! Tänk på att anmälan bara gäller dig, har du en kollega som också önskar gå på föreläsningen måste hen anmäla sig själv.

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avanmäler dig så att någon som står på väntelistan kan få din plats.

Anmäl dig via portalen Aktiviteter och utbildningar.

Varmt välkommen!