Chef, se hit!

Är du en av våra chefsmedlemmar? Då är du en mycket viktig medlemsgrupp för Vårdförbundet! Får du våra nyhetsbrev som är riktade enbart till chefer? Om inte så behöver du uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister! Skynda, så du inte missar någon viktig information eller en spännande inbjudan!

På tal om spännande inbjudan så vill vi passa på att skicka ut en förhandsinformation om en nationell inspirationsdag för chefer. Inbjudan kommer, men "Save the date" den 8 mars.

Längre fram i vår kommer även tillfällen för lokala träffar inriktade mot chefer, så håll utkik. Till hösten finns det tankar om att bjuda in till ett forum där beslutsfattande politiker möter chefer och ledare för ett diskussionsforum, men än så länge är det på planeringsstadiet. Vi återkommer med mer information så snart en mer konkret planering finns.

Vill du ha med dig en politiker i dina chefsskor? Kontakta oss så försöker vi ordna det.

Ser fram emot att mötas under 2017!

Kontaktvägar för chefer

Om du önskar kontakt med Vårdförbundet så finns flera vägar; antingen kontaktar du vår lokala förtroendevalda med inriktning chefer och ledare eller Vårdförbundet Direkt Chef. Du har också möjlighet att kontakta vår chefsspecialist Marianne Hiller och kan då även få kostnadsfri coachning.