Biokväll med skratt och tårar

Två chefsmedlemmar står med en popcorn i handen

Tack till alla er chefer, ledare och förtroendevalda som kom igår på biokvällen! Vilken kväll!

Maj är väl inte direkt en biomånad. Gräset har blivit grönt och solens strålar lockar till utomhusaktiviteter istället för biomörker. Men just den här måndagen i början av maj passade det alldeles utmärkt att kura in sig i värmen och njuta av skratt och tårar, för utomhus blåste kalla nordvindar och snön hängde i luften. Tillsammans med chefs-och ledarmedlemmar i Vårdförbundet samlades vi för en informativ och inspirerande pratstund.


Vi inledde med matnyttig information om HÖK, OB och lön och sen tog chefsspecialist Marianne Hiller över och berättade om Vårdförbundets chefserbjudande. Innan filmen skulle dra igång intogs scenen av chefsmedlem Linda Carlsson, enhetschef på Trädgårdarna i Örebro Kommun. Hon berättade om sina erfarenheter och nyttan med ledarskapsprogrammet som anordnas av Vårdförbundet.

Som en ”bonus” hade vi eftersläpp för förtroendevalda medlemmar som hade inlett kvällen med att träffas på Nygatan och diskutera fackliga frågor så de gled in precis innan filmstarten.

”Their finaste hours” utspelar sig i London under 2:a världskriget, men genusfrågorna känns igen även år 2017! Drama blandades med komedi och både tårar och skratt hördes i salongen.

Tack alla ni som kom!