Aktuellt i Örebro

 • Om sifferlöst, LOK:ar, löneöversyn och lönesamtal

  Vi får många frågor kring HÖK 19, det nya avtalet för dig anställd i region kommun och kommunalt bolag. Just nu pågår arbetet för fullt med att träffa lokala avtal och att genomföra löneöversynen enligt det nya avtalets prioritering av erfarna och särskilt yrkesskickliga. Här försöker vi svara på de vanligaste frågorna och reda ut några oklarheter.

 • Välkommen på årsmöte!

  Ta chansen att påverka - kom till årsmötet den 9 oktober. Vi bjuder på baguetter, mingel och underhållning i världsklass med den aktuella standupkomikern Marika Carlsson.

 • Välkommen på medlemscafé

  Vårens succé är tillbaka! Varmt välkommen till våra populära medlemscaféer.

 • Välkommen på förtroendevaldaträffar

  Under vecka 38 och 39 bjuder vi in till eftermiddagsträffar för dig som är förtroendevald på arbetsplatsen.

 • Vårdförbundsstipendier vårterminen 2019

  Vårdförbundet Örebro delar ut stipendier till bästa kandidatuppsats i de program på Örebro universitet som läser till Vårdförbundets professioner. Detta är ett festligt tillfälle tycker vi i Vårdförbundet Örebro, för att vi brukar bli inbjudna till självaste examensdagen för att dela ut stipendierna.

 • Information om nya avtalet

  Den 13 och 14 juni  anordnas lunchtillfällen för dig som är förtroendevald om Vårdförbundets nya löneavtal. Vi ger information och det finns möjlighet att ställa frågor.

 • Sommarhälsning!

  Det är alltid en utmaning att sammanfatta det jag vill förmedla på några rader, men jag tänkte börja med att säga tack! Tack att du är medlem i avdelning Örebro. En avdelning som har många engagerade medlemmar och förtroendevalda. Det är tack var er, och att vi är många, som vi kan arbeta med de frågor som är viktiga för avdelningens medlemmar. Tack för allt engagemang, alla möten, alla diskussioner!

 • Bästa arbetsplatserna!

  12 maj var det Internationella sjuksköterskedagen. På Vårdförbundet Örebro efterlyste vi nomineringar på temat ”Jobbar du på bästa arbetsplatsen?” Har du alldeles fantastiska kollegor som är sjuksköterskor eller barnmorskor, som är schyssta arbetskamrater, sprider god stämning och kanske driver ni kvalitetsarbete som gynnar patienterna?

 • Tack för en intressant kväll

  7 maj bjöd Vårdförbundet avdelning Örebro in till den populära aktiviteten pensionsinformation på City konferenscenter. Nästan 80 medlemmar deltog.

 • Fikasugen?

  Under den senaste rekryteringsutmaningen i Vårdförbundet kom avdelning Örebro tvåa. Allt tack vare er, för att ni vågade fråga kollegor, om de ville bli medlemmar i Vårdförbundet.