Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej MAS! Det här väntar dig nästa år

Vi vill tacka för det gångna året och de möjligheter vi har haft att träffas och diskutera kring vårdens utveckling och de förväntningar och krav som finns, samt allra viktigast de förutsättningar som den oerhört viktiga rollen som medicinskt ansvarig sjuksköterska behöver!

Vårdförbundet i Kalmar län vill under nästa år bjuda in till samtal och diskussion med betoning på den stora omställningen till Nära Vård. Vi möts på Oskarshamns folkhögskola den 15/2 kl.13 och har då möjligheten att prata med Carita Fallström, Vårdförbundets förbundsjurist och specialiserad på dessa frågor. Förbered gärna med att skicka dina frågor innan mötet för bästa respons.

Som vanligt kommer vi att bjuda in till MAS-internat och återkommer med separat inbjudan till detta.

Avdelningsstyrelsen i Kalmar län finns med vid samverkansmötena med arbetsgivaren och tar kontakt med exempelvis primärkommunala nämnden i frågor och kring dokument som berör Vårdförbundets medlemmar exempelvis gällande delegering. Vi är tacksamma om ni hör av er med frågor, funderingar och åsikter så att vi tillsammans kan göra vår röst hörd och få goda kontakter och samtal med de ansvariga för hälso- och sjukvård i kommunerna och i samarbete med landstinget.

Från oss alla 114 400 Vårdförbundsmedlemmar i Sverige till er Alla, en önskan om God Jul och ett Gott Nytt År!

Tora Elfversson Dahlström, Avdelningsordförande Vårdförbundet i Kalmar län

tora.elfversson.dahlstrom@vardforbundet.se

070 0886784

 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -