Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Dags att välja förtroendevald på arbetsplatsen!

Den 31/12 2017 går mandatperioden ut för de som är förtroendevalda på arbetsplatsen i avdelning Jönköping, vilket innebär att nyval och omval ska vara genomförda i god tid innan detta datum. Mandatperioden är på 2 år.

Varför engagera sig fackligt? Jo, därför att vi tycker det är viktigt med en arbetsplats där alla mår bra. Det är medlemmarna som är Vårdförbundet och tillsammans formar verksamheten.

Hur skulle du vilja att arbetslivet ser ut? Vad skulle kunna vara bättre på din arbetsplats? Vilka frågor tycker du att Vårdförbundet ska driva?

Om du har en åsikt är det en bra början till ett engagemang!

Mer information och anmälningsblankett
Inspireras till påverkansarbete!

Det finns fortfarande några platser kvar till Vårdförbundets frukostmöte den 19 oktober på Hooks Herrgård. Varmt välkommen med din anmälan!

Mer information och anmälan
Följ med Vårdförbundet på bussresa till julen!

Vårdförbundet avdelning Jönköping bjuder sina medlemmar på resa till en av Sveriges största julmarknader på Wapnö Gård utanför Halmstad. Här hittar du hantverkare av alla slag, även försäljning av juldelikatesser, kläder och smycken; totalt ca 150 utställare.

Mer information och anmälan
Årsmötet 2017

Den 28 september kallade Vårdförbundet avdelning Jönköping till årsmöte. Ett hundratal medlemmar medverkade under kvällen som bland annat bjöd på viktiga val och 40års kalas!

Läs mer om kvällen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -