Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Framgångar ur Vårdförbundet avdelning Jönköpings perspektiv. Tillsammans gör vi skillnad

Jag är stolt medlem i Vårdförbundet. Vi har nått många framgångar som vi ska vara stolta över.

Vi är också ett förbund baserat på medlemmar som är självständiga och innehar akademiska kunskaper. Vårdförbundet är sina medlemmar och har genom det gjort kloka strategiska val som nu börjar ge frukt. Självklart finns det mycket kvar att arbeta med men jag tänker att vi fortsätter i samma goda anda. Så, hur arbetar vi och vad har vi egentligen gjort? Nedan kommer jag berätta om vad vi tillsammans lyckats åstadkomma.

Vi har mycket att vara stolta över samtidigt som vi fortsättningsvis behöver samla oss och jobba vidare med förutsättningarna för vården och våra fyra yrken.

Jag vill tacka dig som medlem för ditt engagemang det stöd du ger och jag önskar dig riktigt trevliga och sköna helgdagar framöver!

Eva-Lotta Lager

Avdelningsordförande Vårdförbundet Jönköping.

Personcentrering ger bättre och effektivare vård

Vårdförbundet valde inriktningen att arbeta för att vården ska bli personcentrerad. Vi har arbetat hårt för detta och nu har Sveriges kommuner och landsting (SKL) och Region Jönköpings län fattat beslut om att vården ska vara personcentrerad.

Läs mer om arbetet med personcentrering av vården
Rätt kompetens och återhämtning - en förutsättning för ett hållbart yrkesliv

Vården är just nu i ett mycket pressat läge. Vi står inför utmaningar som att andelen med specialistkunskap minskar, att nyutbildade väljer att byta yrke då de inte ges rätt förutsättningar och att erfarna inte visas tillräcklig uppskattning och därför söker sig till andra arbetsgivare.

Hur arbetar vi för ett hållbart yrkesliv?
Vår kunskap ska värderas rätt

Vårdförbundets medlemmar är felvärderade utifrån den kunskapsnivå och det ansvar som vi har!

Vad vill vi göra åt detta?
För att kunna påverka behöver vi vara många!

Vårdförbundets medlemsutveckling är oerhört viktig för att vi i framtiden ska kunna nå våra mål och få bättre förutsättningar. Ju fler vi är som är med och tagit ställning för att det här är viktigt, desto starkare blir vi!

Varför behöver vi bli fler medlemmar?
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -