Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Sommartid

Styrelsen och anställda vill skicka en sommarhälsning till er alla och passa på att skicka lite lokal och nationell information. Någon/några från styrelsen finns tillgänglig under hela semesterperioden om ni har frågor och funderingar eller behöver stöttning i verksamheterna när er förtroendevald på arbetsplats eller på förvaltning inte är anträffbara. Även under sommaren kommer vi att vara på arbetsplatsbesök ute i verksamheterna. Tveka inte att höra av er om ni vill att vi kommer till just er arbetsplats. Vi hoppas även på att vi kan planera för framtida professionsträffar på flera arbetsplatser.

Kongressen 2018

Halland har 6 kongressombud som åkte till Uddevalla i maj för att besluta vilken inriktning Vårdförbundet ska ta dels i en ny vision och dels målen för de närmsta fyra åren. Vi röstade även fram en ny förbundsstyrelse. Se vilka beslut som fattades och vilka som valdes av kongressen till förbundsstyrelse. Observera att detta är ett utkast utifrån anteckningar från kongressombuden och det kan finnas beslut som vi kan ha missat, mer information kommer vid senare tillfälle av förbundsstyrelsen när protokoll är påskrivna.

Kongressen 2018
Löneöversyn 2018

Nu är alla de halländska kommunerna, Region Halland och en del privata arbetsgivare klara med den årliga löneöversynen. Se en sammanfattning hur långt vi kom med vårt yrkande i år.

Löneöversyn 2018
Arbetstidsarbetet och AST Akademisk specialisttjänst

Det går sakta framåt i vårt arbete med villkorsförbättringar gällande betald specialistutbildning och våra påtryckningar kring arbetstiderna.

Arbetstidsarbetet och AST
Vårdförbundet Direkt finns för dig hela sommaren

Om det skulle vara problem att få tag i förtroendevald på arbetsplats eller förvaltning och om vi av någon anledning inte kan svara i styrelsen finns det alltid hjälp att få.

Vårdförbundet Direkt
Årsmöte 2018

25 september är det dags för det stora medlemseventet – Årsmötet. Folkets Hus i Varberg är platsen i år och mer information kommer.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -