Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nyhetsbrev för chefer och ledare mars 2017

Hej,                                                                                                           
Nu händer det en del för er som är chefer och ledare i Vårdförbundet!

Det som ligger närmast i tiden är ledarskapsprogrammet som är ett mycket populärt forum för er chefsmedlemmar. Det är en utbildning som innebär fyra träffar med kollegor i landet. Träffarna är utspridda under ett år och det är tredje gången det startar nu till hösten. Sist blev det fullt väldigt snabbt. Så är ni intresserade var beredda – den 5 april går det bra att börja anmäla sig. Det är först till kvarn som gäller så passa på!

Vårdförbundet har tre chefsspecialister på plats och en av dem är Torbjörn Severin. Han har du nu möjlighet att träffa vid tre olika tillfällen i maj tillsammans med era lokala chefskontakter i Halland, Camilla Tellström och Margot Kamruddin. Mer om detta längre ner på sidan.

Ett annat populärt erbjudande är coaching och detta kan ni boka in med någon av de andra specialisterna Marianne Hiller och Ellen Salén Wettergran via webben http://www.vardforbundet.se/sidor-for/chef/


En fjärde sak som vi vill slå ett slag för är chefsappen - Har ni inte laddat ner chefsappen så passa på att gör det! I appen kan ni ställa frågor och diskutera med andra chefsmedlemmar över hela landet.

Men nu till årets lokala event för er som chefer och ledare!

Vi vill bjuda in dig och en intresserad kollega som ännu inte är medlem till någon av våra bokade mötesplatser.
Du som medlem får ett viktigt och specifikt redskap i ditt uppdrag som gåva. Vi tänkte att samtalet blir vad ni behöver ventilera här och nu, men även funderingar kring medlemskapet och andra villkorsfrågor i era anställningar som ni vill prata med vår chefsspecialist om.

Den 15 maj kl. 15.00 – 18.00 finns vi att möta dig i lokalen Bakfickan på Hallands sjukhus Varberg.

Den 16 maj kl. 15.00 – 18.00 finns vi i lokalen Barken/Briggen på Hallands sjukhus Halmstad.

Den 23 maj kl. 15.00 – 18.00 finns vi i lokalen Malö på Halland sjukhus Kungsbacka.

Välj det datumet och tid som passar dig, mötena fylls av det som är av intresse där och då och man får komma när man har möjlighet!
Vi vill också skicka med en frågeställning till er: - är det så att ni kan tänka er en egen förtroendevald för samtliga chefer och ledare i Halland, och i så fall är det någon som skulle tycka det är intressant är börja fundera kring?

Hoppas något av datumen passar er!
Anmälan sker via mail till Camilla eller Margot om ni kommer och vid vilket tillfälle så vi kan fixa lite att tugga på.

Med vänlig hälsning

Camilla Tellström camilla.tellstrom@vardforbundet.se

Margot Kamruddin margot.kamruddin@vardforbundet.se

 

 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -