Halland

Besök: Sperlingsgatan 5, Halmstad
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.halland@vardforbundet.se
Tre av Vårdförbundets medlemmar

Har du en kollega eller studiekamrat som inte är medlem? Under november får du som värvar en kollega Sverigechecken. Även den som blir värvad får en check, värde 150 kr.

Aktuellt

  • Föreläsning om välmående arbetsplatser

    Den 25 november välkomnar vi dig som är medlem på en digital, inspirerande föreläsning i samarbete med TCO Halland. Hur kan vi uppleva medarbetarskapet som enklare och merengagerande och energigivande? Hur kan vi alla arbeta för att skapa mer engagerade, välmående och högpresterande medarbetare?

  • Inbjudan till biokvällar!

    Ta med kollegorna och gör något trevligt tillsammans efter jobbet eller njut av en stund för dig själv. Vårdförbundet bjuder dig som är medlem på bio; James Bond -No Time To Die, popcorn och dryck! Den här gången erbjuder vi biokvällar i Halmstad den 15 november, i Kungsbacka den 17 november och i Varberg den 18 november.

  • Digital mötesplats -Nyfiken på uppdraget som förtroendevald?

    Du vet väl hur viktigt det är att ha en förtroendevald på arbetsplatsen? Kanske är du nyfiken på uppdraget men har frågor och funderingar kring vad det innebär. Kom på våra digitala mötesplatser där du får träffa förtroendevalda som berättar om uppdraget och ger dig svar på dina frågor.

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00