Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hallå alla goa medlemmar

Det är januari och då kan det vara intressant att ha en tillbakablick från året som varit.

2018 var första helåret som vi i styrelsen jobbade tillsammans och vi har arbetat mycket med att hitta former hur vi ska träffa er medlemmar. När vi ser tillbaka så har vi haft många aktiviteter med luncher, en sommarfest, ett årsmöte, bokbord i entrén på lasarettet och arbetsplatsbesök både på dagtid och nattetid där vi har träffat medlemmar. Det har varit många och givande möten. Vi är fast beslutna om att ta er arbetssituation och framför allt er arbetsmiljön på största allvar och att arbeta proaktivt för att ni medlemmar ska få det bättre.

Under 2018 hade vi en vårdpolitisk debatt i slutet av augusti där samtliga inbjudna partier deltog och där vår förbundsordförande Sineva Ribeiro var moderator. Debatten finns på vår Facebooksida.

Som ni troligen vet sa Vårdförbundet upp huvudöverenskommelsen (HÖK 16) med Sveriges kommuner och landsting, SKL. Läs mer om Vårdförbundets yrkanden. Jag hoppas förstås att SKL träffar en överenskommelse med Vårdförbundet precis så som vi har lyckats komma fram till en överenskommelse med de privata vårdgivarna. Läs mer om sänkt veckoarbetstid vid nattarbete i privat sektor.

En viktig sak som du som enskild medlem kan göra nu är att uppdatera dina uppgifter i vårt medlemssystem. Din hemadressen behöver du inte uppdatera, men dina kontaktuppgifter samt lön och arbetsplats.

Tack för mig.
Matias Swartling
Leg. Biomedicinsk analytiker

Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
Medlemsförmån: Ta nästa steg i din karriär

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Vi hjälper dig med karriärcoachning och CV-granskning. Kontakta våra karriärrådgivare för ett samtal idag.

För kontakt med karriärrådgivare
Lönestatistik

Att undersöka vilken lön andra i ditt yrke har är bra inför lönesamtalet eller när du söker nytt arbete. Vårdförbundets lönestatistik ger dig som är medlem bästa möjliga överblick och argument när det gäller din lönenivå.

Ta del av vår lönestatistik
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -