Är du där du vill vara?

Du som är medlem och chef eller ledare är välkommen till ett inspirerande och underhållande seminarium som ger dig en mix av teori, verktyg för utveckling samt diskussioner och egen reflektion.

  • Vad driver mig i mitt chefskap?
  • Var hittar jag min energi och inre drivkraft?
  • Hur skapar jag ny möjlighet till utveckling?
  • Vad är mitt nästa steg?

Seminariet handlar om hur du som chef eller ledare kan driva din egen utveckling och styra din karriär/ditt arbetsliv mot den framtid du önskar och längtar efter. Det handlar om att hitta sin egen drivkraft och att skapa sin egen möjligheter.

Kursledare är Richard Rejsjö som är utbildat KBT-terapeut, socionom och diakon.

När och var

16 februari kl. 09:30-16:30 Plats: Vårdförbundet, Adolf Fredriks Kyrkogatan 11, Nationella kansliet, mötesplatsen plan 0 i Stockholm.

Anmälan

 Anmäl dig gärna nu, men senast den 13 februari. Vi bjuder på fika och lunch.

Vårdförbundet står för resekostnaderna. Du bokar din resa via Tranås resebyrå på telefon 0140- 37 50 30 och anger följande aktivitetskod 0711 och gruppnummer 409.

Du får även möjlighet att träffa vår chefspecialist Marianne Hiller som kommer att informera om Vårdförbundets nya chefsorganisation och vad vi som förbund kan erbjuda våra chefer och ledare. Läs mer om Marianne Hiller.

Hör gärna av dig till mig för mer information och samordning av resan. Du kan mejla dina frågor till therese.annas.ljung@vardforbundet.se.

Aktiviteten är arrangerad av avdelningarna i Gotland, Stockholm, Södermanland och Uppsala.

Välkommen!
Therese Annas Ljung