Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
På gång i Vårdförbundet

Den senaste månaden har vi haft förmånen att träffa många av våra medlemmar och förtroendevalda på olika aktiviteter runt om i vårt län. Vi sammanfattar kort några av aktiviteterna nedan.

Vi har:

Haft en välbesökt och mycket givande utbildningsdag med våra förtroendevalda den 16 september. Förbundsordförande Sineva Ribeiro kom och höll en inspirerande dragning om löner och villkor för en fullsatt sal, och vi fick även ta del av bl.a förtroendevalda Elenor Jennehags erfarenheter från ett § 6.6a-ärende på arbetsplatsen. Tack alla engagerade förtroendevalda för att ni kom!

Haft årsmöte, i samband med utbildningsdagen ovan. Sineva höll i ordförandeklubban, styrelsen redogjorde för året som gått och de enkätsvar ni medlemmar skickat in inför kommande års planering. Vi delade även ut stipendier till två fantastiska examensarbeten, uppvaktade Årets Förtroendevald och njöt av en smarrig middag på Elite Grand Hotel i Gävle.

Sineva och Anna inledde årsmötet. Tack för att ni kom!

Anna Wimalm på IVA i Gävle blev nominerad av sina arbetskamrater till Årets Förtroendevald - och vann! Stort grattis och heja medlemmarna som stöttar sin förtroendevalda! 

Träffat våra chefsmedlemmar på en lunch-till-lunch-träff i Järvsö och diskuterat förutsättningar, erfarenheter och möjligheter. Med oss hade vi förbundets chefsspecialist, och det blev intressanta samtal!

Fortsatt med cafékvällarna, denna månad har det varit Edsbyn, Ovanåker och Hofors tur. Kul att träffa er över en kopp kaffe och bara få prata lite!

Trevligt fika med medlemmarna i Edsbyn.

Uppvaktat politiker i samband med Regionfullmäktige i Bollnäs. Samtalsämnet var givetvis vårt nya avtal, dags att bli modiga och ge förutsättningar för rejäla lönesatsningar!

Styrelsen fanns på plats för att påminna politikerna om att budgeten måste möjliggöra satsningarna som det nya avtalet kräver. Fortsättning följer!

Vi ska...

...synas lite extra i november! Det är fullt fokus på rekrytering och synlighet för Vårdförbundet! Vi lyfter bland annat en medlemstävling med fina priser på nätet, håll utkik!

...träffa Linnea Claesson för en medlemsföreläsning 7 nov – äntligen! Platserna är fullbokade men det finns en reservlista att skriva upp sig på i händelse av avbokningar. Vi ses på en toppenkväll!

...bjuda in er till bioveckan v. 48 – håll koll i inkorgarna och på sociala medier, platserna brukar vara populära. Mer info kommer!

 

Visste du att…

Vårdförbundet Gävleborg har under 2019 ökat antalet förtroendevalda på arbetsplatser med 20 stycken! Att ha en förtroendevald på arbetsplatsen är det absolut viktigaste steget för att nå möjlighet att påverka och ha inflytande över sin arbetssituation – förutom att vara många medlemmar såklart! Tack för att ni engagerar er, vi är starka när vi är många!

Nyfiken på uppdraget som förtroendevald på arbetsplats?
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -